28 Şubat 2010 Pazar

O Bir Fenomen !!!



Ortadoğu ve Balkanların en zalım şarkıcısı, ilginçlikler insanı, özgürlük savaşçısı, büyük düşünür, ulu bilge güzel insan Nihat Doğan yine coşmuş efenim.

KONUŞTUM, SUSURLUK GİBİ KAZA GEÇİRDİM

Sabah'a konuşan Doğan "Esra Ceyhan'ın programında, 1997'de söylediğim bir söz vardır. Esra Ceyhan yaşıyor, gidin sorun. 'Buradan devletime sesleniyorum; elinizi ayağınızı öpeyim PKK sorunu ile Kürt sorununu karıştırmayın. Her Kürt bölücü değildir. Bu süreçten mağdur olan vatandaşlarımıza devlet sahip çıksın,' dedim canlı yayında. 15 gün geçmedi, Susurluk kazası gibi kaza yaptım ben. Çünkü sisteme çomak soktum. Bunu da ilk defa söylüyorum. Haliç köprüsünde 50 takla attık. Biz bunları bugün söylemiş değiliz. 1071 için de 'Sesini kes, bu şarkıyı söyleme' diyor iki tarafın da ırkçısı." dedi.

Ziyaaaaaa!!! Ziyaaaa!!!!

Çatlı özentisi olmanı, haddinin olmadığı konularda ahkam kesmeni herşeyi siktir ettim de köprü üstünde 50 takla atmayı nasıl başardın amına koyim? köprüyü aşmadan o 50 taklayı nasıl tamamladın? o taklaları atacak kadar hıza ulaşacak (tahmini 350 km/s) arabayı nerden buldun? Ben şu insan halimle takla atmaya başlasam, o 50 taklanın sonunda en azından Okmeydanı'na kadar giderim lan.

Ayrıca dipnot olarak belirtelim araba ile takla atma rekoru 7 ile Casino Royale filminin dublör ekibine ait. Ondan önceki rekor ise 6 ile top gear ekibine aitmiş. Uzun yıllar kırılamayacak bir rekora imza atan Nihat Doğan'ı ayakta alkışlamak lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder